Google+ Followers

söndag 12 juni 2011

Stora shoppingdagen

Idag var stora shoppingdagen med mina stora tjejer.
Allt var väl planerat, dvs vi anlände på shoppingcentrat precis när det var lillgrisens sovtid=hon sov sig igenom allt det "tråkiga".
Och oj vad det provades kläder!
Tilläggas bör väl att damerna haft samma garderob ett bra tag vilket resulterat i att det både är urväxt och trasigt, eller helt enkelt bara inte existerar längre. Så vi hade en diger lista!

Och vi fick tag på ALLT vi skulle ha! Och tjejerna provade så snällt även "tveksamma" saker, och för en gångs skull så fick dom styra alla inköp själva (förutom ett, Katten tog på sig en tröja som inte passade på något sätt, förutom på ett; det var katter på).

Räkan passar nästan i ALLT, eller ja, hon är så liten och tunn så mycket sitter konstigt för storlekarna är sådana. Men när hon väl hittar så passar det henne så galet bra. Hon hittade någon vit skir skolavslutningshistoria som hon blev totalt förälskad i (dvs helt onödigt, but what the hell, någon gång så...)

Och Katten fick sina hett efterlängtade "korta shorts" (slutar långt uppe på låret) och goa stora mysbrallor plus hundra saker till. Och man kan väl säga att barnbidraget är slut ja... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar