Google+ Followers

lördag 27 oktober 2012

Halloween och sömn

Så på onsdag är det Halloween, denna älskhatade högtid.
Mina ungar älskar det. Klä ut sig och tigga lite godis (som vid påsk), och så de här pumporna då.
Köpte en pumpa förra året och den blev jättesnygg, Katten skar till den. Nu köpte jag en i år med, så den måste vi få till senast imorgon, för då åker stora tjejerna till sin far.
Men på onsdag så kommer dom tillbaka, då för att klä ut sig och gå runt (mest till släktingar).

Lilla M har trätt in i någon sorts skrikperiod, herreguuud vad utmattande det är! Nu har jag nattat henne (vilket inte ens gick igår) efter bad och amning, så får vi hoppas att hon inte vaknar förrens i natt. Hoppas!
LillGrisen har i sin tur trätt in i en ny testa-gränserna-period, jisses! Även det är något utmattande...

Så nu i morse, så var det min sovmorgon. M gick upp med LillGrisen och när Lilla M vaknade så gick jag ner med henne. Ligger där i sängen själv, ingen liten klisterlapp, njuter verkligen. Men somnar jag? Icke! Nog för att det är skönt att ligga och dra sig, men sova hade ju varit ännu skönare (och bättre). Typiskt! Och så har det varit de senaste helgerna.

Lilla M har förresten spräckt 6-kilosgränsen, dvs 7 hekto tyngre än när hon föddes, på 2 ½ månad. Det är inga saftiga siffror direkt. Man kan säga att hon har gjort några hopp ner på BVC's kurvor, vilket jag visste och förväntade mig. Ändå är det lite roligt att jämföra, som t ex med lilla Räkan, som på en vecka gick upp över 5 hekto. Och Lilla M då 7 på 10 veckor.
Så kan det va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar