Google+ Followers

onsdag 8 maj 2013

9 månader

Imorgon blir du 9 månader, min lilla goa M.
Nu gosar du med oss, det gör du genom att lägga ditt huvud mot oss, lägger dina armar längs med din kropp, och slappna av. Gosigt!
Du ålar omkring som värsta soldaten och tar dig nu fram överallt (nästan) så nu måste storasystrarna hålla ordning på sina små små prycklar, och vi får se till att hålla toadörren stängd. Och plocka undan hundens vattenskålar, för dem siktar du på JÄMT.


Du är väldigt förtjust i att rycka ur kontakter också, lite småstörigt...

Idag såg jag att du hade fått din tredje tand. Dina första två var de längst fram, längst ned (som nästan alla andra bebisar), men den tredje var i överkäken och INTE en framtand. Det ser lite småroligt ut!

Precis som din minsta storasyster, så verkar du sikta på att vakna runt kl 5 varje morgon, fast nu är vi ju nästan vana. Nu har du också slutat amma, och det resulterar i att du sover hela natten i din egna säng, vilket jag är så himla tacksam för! Då går det väl an att gå upp klockan 5 varannan dag.

Du ÄLSKAR mat, och ett middagsmål (eller lunchmål) tar drygt 5 minuter då du bara sitter som en fågelunge och det bara är att skopa in. Och du kan äta mängder, men det syns inte på dina tillväxtkurvor, så du ska på ett extrabesök till BVC denna månaden.

Du är en riktig liten argbigga, och får du inte som du vill med-en-gång, så vrålar du. Inte gråter, inte skriker, du VRÅLAR (och det du vrålar är LALALALALA") så fönstrena skallrar.
Men bara du får vara med, och man är bredvid dig, så är du superduper nöjd.
Du säger egentligen bara ett ord och det är "Titta" och det viskar du, hänfört, och pekar på något. Sedan säger du mama och papa med, och lalala.

Nu är du hemma med din pappa på dagarna och han stormtrivs att vara hemma med dig.Och igår så testade du (äntligen?) på att käka lite mossa, till slut kom våren! Du ålar omkring på studsmattan och kikar på den "stora världen", och det ska bli så fantastiskt roligt att få upptäcka den med dig!

Du är en glad skit och du är så otroligt älskad. Vi är så glada att vi fick just dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar