Google+ Followers

onsdag 29 maj 2013

Kanarieöarna

Vi var alltså med svärföräldrar och svåger (med familj) på Gran Canaria i Arguineguin för att fira min svärfars 65-årsdag.
Vilken vecka! Ja bortsett från magsjuk Liten M och min mens då.

Vi bodde på Sunwing Arguineguín med All Inclusive (som är grymt bra då man har (många) barn!). Maten var suverän (olika teman varje dag), perfekt liten pool som passade Lillgrisen som handen i handsken (sedan fanns det två till).

Lillgrisens stora kärlek blev också Lollo och Bernie, och deras förbannade sång sitter som ett klistermärke som vägrar att släppa i mitt huvud."Vi är bästa vänner och vi bor i Miniland...".
På kvällarna så var det underhållning i form av ABBAmedley, Eurovisionsschlagervinnare, Rockklassiker osv.

Katten och Räkan spelade mycket pingis och airhockey tillsammans med sin kusin, och annat bus.

Lägenheten vi bodde i var kanon, fräsch, ljus och lagom rymlig för oss sex.

Sist jag var på Kanarieöarna var när jag var 9 år, dvs för 29 år sedan. Det var min första utlandssemester, så självklart så var den helt fantastisk.
Men sedan har jag fått för mig att Kanarieöarna är rätt trist och tråkigt.
Oj vad fel jag hade. Det är verkligen ett perfekt resmål på alla sätt och vis!
Behagligt klimat, mycket att titta på, barnvänligt, jag kan ju lätt tänka mig att åka tillbaka!

Det enda är väl flygresan då, 5 timmar med en 9 månaders (som vägrar att sova) är väl inte det roligaste nöjet här på jorden.

Utsikten från matbordet på kvällen.

2 kommentarer:

 1. Jag verkligen hatade det där stället när vi var där för 2 år sedan. Kackerlackor sprang runt i hotellobbyn på kvällen (vi fick in 2-3 stycken varje kväll i vårat rum) att gå in till centrum på kvällen utan att se de där jävla krypen var ju helt omöjligt.

  Sen så de där polerna som du pratar om...hade väl varit ok, om inte skiten hade varit fylld av saltvatten som sved nåt grymt i ögonen om man fick in vatten i dom. (Jag kommer fortfarande ihåg den långa ramsan svordommar som flög ur den pappan som lekte med sin son precis när dom hade kommit dit och som fick vatten i ögonen)

  Jag menar...vad är det för vits med att ha en pool med riktigt, riktigt salt vatten när havet ligger bara en mur och bredden av en smal gång bort...havet kan ha varit vad? 3m ifrån hotellet?

  Naj, fy fan för den där skiten - skulle hellre bli feminist än att åka dit igen...ok, det kanske var att ta i - men du vet vad jag menar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja smaken är verkligen som baken! Är man rädd för kackerlackor så bör man nog undvika de flesta varma resmål.
   Saltvattnet kan jag hålla med om, men dom verkar ha bytt till sötvatten i två av poolerna iaf (sas det, jag vet inte, kollade inte själv).
   Snitsigt att avsluta med lite härskarteknik där, verkligen!

   Radera