Google+ Followers

lördag 17 september 2011

Lördag

Idag var jag med Katten och Räkan på bio.
Åh vad roligt det var! Det är härligt att bara umgås med de stora tjejerna ibland.
Innan bion så var vi på Mc Donalds (usch...) vid Scandinavium och precis utanför fönstret (fast på vägen då...) så hade det skett en olycka mellan en MC och en bil. Brandkåren om, ambulans och polis (och bärgare). MC-föraren satt på trappen utanför, så förhoppningsvis var det ingen större fara. Men ambulanspersonerna monterade upp honom på en sådan där brits för att skydda om han nu fått rygg/nackskador (hoppas inte).
Det sanerades, bärgades och poliser intervjuade folk. Katten är en stort fan till programmen "112 - på liv och död" så detta var verkligen både skrämmande och fascinerande. Håller tummarna för att MC-föraren klarade sig bra!

Sedan var vi och såg Poppers Pingviner, mycket trevligt! Hade väl föredragit den engelska versionen, men Katten hänger inte riktigt med än och det ska ju vara roligt att gå på bio!
Det sprutade nästan popcorn och baconchips ur öronen på oss...

Hemma så hade lillgrisen fått provsitta på en MC och var i lilla himmelriket. Och nu sitter Räkan vid datorn, Katten har en kompis här och dom tittar på film, och lillgrisen hon tittar på Tingeling (som vanligt) och äter chips. "Mamma sitta här!" *pekar* Dags för mig att jobba, dvs sitta i soffan och ha det gott, livet är bra jobbigt ibland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar