Google+ Followers

måndag 21 november 2011

I did it!

I lördagsmorse så låg jag kvar i sängen och spelade lite Wordfeud och läste lite i Readern på telefonen.
Sedan råkade den slinka mig ur näven, och landade på min näsrygg.
Jag fick ett blåmärke!

Hur många lyckas få ett blåmärke i ansiktet av sin egna telefon? Jag är mkt stolt!

4 kommentarer:

 1. You go girl! :)

  Hej! Katarina heter jag och har tittat in här under den senaste tiden, härliga texter du skriver!

  Så var det något som fick mig att hicka till. Ditt inlägg om hur du mår och det skulle ha kunnat varit jag som skrivit det.
  Under de senaste två åren har jag mått pyton och det blev fort sämre i våras. Tog mig till läkare och jag fick också höra "men du är en stressad mamma. Hur har du det hemma?"
  När man känner en stark sjukdomskänsla och inte får respons av läkare. Usch för det.

  Men så visade det sig två punktioner senare att jag har inflammation i sköldkörteln. Levaxin sattes in och jag fick ökad dos var 6:e vecka. Tills det slog över till en överproduktion och jag fick sluta helt. Så nu är jag någonstans mitt emellan och ska ta nya prover om några veckor.

  Men mina första veckor med Levaxin, oj. Jag fick livet tillbaka och så sakteliga vänder det nu. Och jag har fått ett minne. Det har jag inte haft under de här två åren. Och jag somnar inte före 18 varje dag, men kanske en-två gånger i veckan. Så det går framåt. :)

  Har du märkt någon förändring än?
  Med B12-brist så hade det gått ganska långt för dig, eller? Rejäl underfunktion?
  Hoppas att det vänder för dig nu! :)

  Katarina

  SvaraRadera
 2. Åh HEJ Katarina! Vad roligt att du skrev!
  Låter som om du har haft det otroligt jobbigt din stackare! Vad jobbigt att gå från underproduktion till överproduktion!
  Vad jag förstår så är det ytterst få läkare här i Sverige som kan det här med sköldkörteln ordentligt. Har läst om en hel del som bl a åker till Finland för att få bättre behandling.

  Hur lång tid tog det innan du kände någon förbättring?

  Jag TROR att jag är lite lite mindre trött faktiskt. Minnet däremot har jag, synd nog, inte märkt någon förbättring på än

  Vad härligt att du har fått minnet tillbaka! Jippie! Håller tummarna för att provresultaten ser ut som de ska några veckor. Hör gärna av dig :) Jag ska inte tillbaka förrens i slutet av januari.

  Igen, kul att du skrev!

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Ja usch, det har varit svängar med sjukskrivningar för jag däckade fullständigt under eftermiddagarna. Jo överproduktionen som jag har nu gör att jag känner mig prima allt som oftast, piggare, klarare hjärna, kan hjälpa barnen med sina läxor, leva du vet. :)

  Man kanske ska dra till Finland då. Undrar hur man går tillväga. Får googla lite.

  Jag kände förbättring efter ca en vecka och det höll i sig kanske en vecka. Sen dippade jag igen och fick stå ut under fyra veckor till. Nya prover, ökad dos. Fick ökad dos tre ggr. Tills överproduktionen visade sig med skyhöga värden - åt andra hållet!

  Hela min familj har giftstruma, mor, syster, mormor, farmor... så det är mer normalt om jag till sist hamnar på överproduktion. Men jag täcker upp samtliga 79 symptom för underproduktion.

  Tillbaka först i januari? Går du var 6:e vecka och tar prover? Försök att få till det om inte annat. Så slipper du gå månader av detta icketillstånd, så du får öka på din dos tills du hamnar rätt.

  Hoppas hoppas att du kommer må bättre snart! Jag återkommer. :)
  katarina

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag har börjat med en tablett, på fredag ska jag öka till 2. Sedan efter ännu tre veckor så ska jag öka till 3 tabletter. Sedan efter ännu tre veckor så ska jag upp till 4. Så jag antar att jag ökar på ganska så snabbt.

  Men oj, vad konstigt att du har underproduktion när resterande familj har över. Galet!
  Följer med spänning!

  SvaraRadera